zelf borduren
stijlkenmerken
geschiedenis
werkwijze
klein|groter|groot
klein|groter|groot
ontwerpen
uitvoeringen
ontwerpen
uitvoeringen
ontwerpen
Miao
stijl, ontwerpen
uitvoeringen
stijl, ontwerpen
stijl, ontwerpen
stijl, ontwerpen
roosters
DMC kleuren
blog
patroon van de week
nieuw(s)
links
deze site en u
contact
wikitopia
detail from "grapetails"
start>borduurwedstrijd

Uitslag borduurwedstrijd

De jury kon ook naar langdurig beraad niet tot overeenstemming komen. We waren het snel met elkaar eens dat er drie inzendingen waren, die, om zeer verschillende redenen, in aanmerking kwamen als winnaar bekroond te worden. Maar welke van de drie, daar kwamen we niet uit. We hebben daarom besloten de prijs over drie inzendingen te verdelen.

De winnaars

 

Klein en groot kleed in de Assisi stijl van Nadine D'Haese.

Herhaling is de kracht van decoratie. De vele meters rand in de beide kleden maken het stijlvolle en opvallende werkstukken in ieder interieur. De extra randen maken de beiden kleden af.

Kussen van Mieke Kwant

Een gedicht van Gerrit Komrij, aangevuld met enkele randen en een paar vogels maken het tot net even iets anders als een gewone merklap. Kleurgebruik en een natuurlijke indeling maken het een prettig stuk om naar te kijken.

Randenlap met Assisi motief

De maker/maakster van dit werkstuk wordt verzocht contact op te nemen, omdat naam en email adres niet meer bij ons bekend zijn.

De randen en randjes in heel verschillende stijlen maken dit een werkstuk waar je lang naar kunt kijken. Dit is op de foto, mede door dat het werk achter glas zit, niet zo goed te zien. Deze randen tezamen met het Assisi motief tot een geheel smeden is zeker niet eenvoudig, maar hier redelijk goed gelukt.


We bedanken iedereen die een werkstuk heeft ingezonden en feliciteren de drie winnaars met hun succes.

Agnes Clijnk

Luuk de Weert

Jos Hendriks

to the top of the page


Copyright©jos hendriks, 2005-2008